Waterornamenten.nl - Een waterornament voor in uw tuin

Waterornamenten.nl - Een waterornament voor in uw tuin

Beste prijs garantie

Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 25,-

100% Natuursteen

+31 (0)6 - 53 17 64 06

Ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Qiop dit staat voor Quality indoor & outdoor Products.

Wat leveren wij?

Wij leveren de volgende producten aan zowel bedrijven als particulieren:

  • Natuurstenen Waterornamenten
  • Klassieke tuinverlichting
  • Vijver pompen
  • Kuipen en deksels
  • Vijver verlichting

Waarom?

Wij zijn begonnen met Qiop omdat wij ervan overtuigd zijn kwaliteitsproducten voor de scherpste prijs te kunnen leveren.

Vooral online zien klanten soms door de bomen het bos niet meer en de kwaliteit die geboden wordt is vaak onvoldoende. Wij doen dit anders.Wij focussen ons op de inkoop van kwaliteitsproducten want dat is waar wij voor gaan en staan. Op onze stenen geven wij bijvoorbeeld 10 jaar garantie. Waarom maken wij alleen gebruik van natuursteen? Dit omdat natuursteen bestand is tegen alle weersomstandigheden, hierdoor hoeft u uw ornament niet te verplaatsen in bijvoorbeeld de winter.

Prijs?

De prijzen van onze producten zijn vlijmscherp, ook hierdoor houden wij onze klanten tevreden.
Onze prijs-kwaliteits verhouding is uniek en door ons grote aanbod in natuursteen zijn wij een van de grootste leveranciers op het gebiedt van natuurstenen waterornamenten. Onze showroom bevat maar liefst 100+ modellen waarvan er altijd 65 werkend zijn zodat u de echte indruk krijgt van een werkend ornament.

Hoe?

Qiop kan dit realiseren doordat wij groot inkopen rechtstreeks bij fabrikanten en ons bemoeien met het productieproces. Voorheen leverden wij alleen aan grote tuincentra’s door heel Nederland, echter gingen deze steeds vaker moeilijk doen omdat ze veel willen verdienen aan u de consument. Hierdoor hebben wij de beslissing genomen ons alleen nog maar op de particulier rechtstreeks te richten zodat de particulier een leuke complete set kan aanschaffen voor een spetterende prijs.

Heeft u een betere prijs gezien? Laat het ons weten.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

Team Qiop
www.waterornamenten.nl